Regjistrohu për lajmet më të fundit: Posts | Comments

share
this

Fshati i Babagjyshit të Vitit të Ri !!!

0 comments

 

Zakonisht në Krishtlindje, përdorim si alibi fëmijët tanë, që të jetojmë ne të rriturit ëndrrat eKkrishtlindjeve dhe të Babagjyshit të Vitit të Ri që nuk mundëm kurrë ti realizojmë…

 

Kështu, një alibi e këndshme është dhe udhëtimi në Finlandën e largët, ku sipas legjendës që tashmë është kthyer në një traditë të fortë, është vendi i Babagjyshit të Vitit të Ri, vendi i njohur pra, Rovaniemi…

Në realitet, vendi i Babagjyshit të Vitit të Ri, e ngrira por shumë magjepse Lapland, as shumë larg ndodhet dhe as e pa “prekur” është, pasi Albania Observer i ofron mundësin të gjithëve, të mëdhenj e të vegjël që të ndjekin përditë pamje live nga fshati i Babagjyshit të Vitit të Ri.

Zbukurimet e fshatit janë të mrekullueshme dhe bazohen në ndriçimin e gjithçkaje, edhe pse luksi aty nuk mungon.
Duhet theksuar fakti se aty dita zgjat vetëm… 2:00 minuta, ndërsa pjesa tjetër e “ditës” është natë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>